consultancy

 

Onze ervaring in het helpen en ondersteunen van onze klanten strekt zich uit van de begindagen van ons bedrijf tot vandaag de dag. De enige manier om dat te bereiken is door gefocust, up-to-date en in nauwe samenwerking met onze klant te blijven. Dat is precies wat we doen.

 

Onze consultants zijn doorgewinterde IT-professionals met gedegen kennis van telecomnetwerken en -processen. Ze kennen de huidige uitdagingen van onze klanten en geven praktisch en concreet advies. Door hun praktische technische ervaring hebben ze de mogelijkheid om niet alleen te adviseren, maar ook om de klus te klaren.

Analyse & advies

We werken met onze klanten samen in alle stadia van het transformatietraject, op weg naar verdergaande automatisering en digitalisering van de bedrijfsprocessen.

Ontwerp

Bij MCH spreken we de taal van zowel ‘business’ als de IT en overbruggen we de kloof tussen beide werelden.

Implementatie & integratie

Van ontwerp naar oplevering; wij faciliteren een soepele overgang tussen de verschillende fasen, op weg naar vernieuwing.

On/off site ondersteuning

Uiteindelijk is IT ook mensenwerk. We helpen onze klanten om teams beter te managen en organisatorische veranderingen het hoofd te bieden.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Rechtstreeks en persoonlijk contact vinden wij belangrijk! Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? We maken graag kennis!