Implementatie & Integratie

Van ontwerp naar oplevering; wij faciliteren een soepele overgang tussen de verschillende fasen, op weg naar vernieuwing. Wij zorgen voor een vlekkeloze implementatie van oplossingen en een naadloze integratie binnen een bestaand, vaak complex IT-landschap. Wij begrijpen als geen ander dat verandering en vernieuwing niet tot hapering mag leiden in de bedrijfsvoering.

 

Met onze ruime ervaring in het integreren van applicaties binnen een omvangrijk en complex IT-landschap bieden wij simpele, maar effectieve oplossingen en diensten voor implementatie en integratie.

 

Hoe we onze klanten helpen

Consultants bij MCH hebben gespecialiseerde kennis van IT-landschappen en architecturen en kunnen goed overweg met de gangbare IT-frameworks zoals OSI en eTOM.

 

Ons streven is uw systemen naadloos te integreren in het bestaande IT-landschap.

 

We begrijpen dat applicatie-integratie en migratie complexe processen kunnen zijn en grote investeringen. Daarom hebben we onze dienstverlening zo ingericht dat wij eenvoudige oplossingen kunnen bieden die dit proces gemakkelijk, effectief en kostenefficiënt maken.

 

We implementeren en gebruiken geïntegreerde oplossingen sinds 1986 en hebben daarmee bijgedragen aan het slagen van vele omvangrijke migratie- en transformatieprogramma’s. Deze praktische ervaring zorgt ervoor dat wij een betere en efficiëntere bijdragen leveren aan uw integratietraject. Wij overzien het werkveld en begrijpen de implicaties.

 

Om het leven makkelijker te maken, gebruiken we veelgebruikte maar efficiënte, gebruiksvriendelijke technologieën.

 


 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Contact
Oplossingen

Onze eigen softwareoplossingen zijn het resultaat van onze jarenlange ervaring met veel voorkomende uitdagingen in onze markt.

Consultancy

Onze ervaring in het helpen en ondersteunen van onze klanten strekt zich uit van de begindagen van ons bedrijf tot vandaag de dag.