Locationmanager

Alle sites en klantlocaties beheerd door één centrale opslagplaats

 

De door ons ontwikkelde, op TMF-standaarden gebaseerde, LocationManager maakt sitebeheer en klantlocatiebeheer in één oplossing mogelijk. Of u nu slechts een adres wilt valideren voor juridische of communicatiedoeleinden, of een complete beschikbaarheidscontrole wilt uitvoeren voor te leveren diensten: met de LocationManager beschikt u altijd direct over de juiste adresgegevens.

 

wat de LocationManager biedt:

Voor de klantlocaties in Nederland maakt de LocationManager gebruik van de actuele objectregistratie in BAG 2.0. Omdat die registratie zeer nauwkeurig is, is datakwaliteit geen uitdaging meer. Wijzigingen in de registratie in BAG 2.0 worden direct verwerkt door de LocationManager, waardoor u verzekerd bent van actuele, uniforme adresinformatie voor gebruik in al uw systemen.

 

Voor het toewijzen van Sites kunnen zowel adressen als geografische locaties worden gebruikt om de exacte locatie te bepalen. De locaties van antennes, straatkasten en dergelijke kunnen worden geïdentificeerd met x/y coördinaten en zichtbaar worden gemaakt op de kaart. Uw medewerkers beschikken daardoor direct over de juiste geografische gegevens. Dankzij de LocationManager behoort tijdverlies door zoeken en omrijden vanaf nu tot het verleden.

 

Locatie- en sitegegevens kunnen in uw systemen worden bekeken via REST API’s die standaard door TMF zijn gedefinieerd. Dit garandeert het gebruik van up-to-date, geldige en uniforme adres- en locatiegegevens in alle systemen binnen uw organisaties.

 


 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Contact
Oplossingen

Onze eigen softwareoplossingen zijn het resultaat van onze jarenlange ervaring met veel voorkomende uitdagingen in onze markt.

Consultancy

Onze ervaring in het helpen en ondersteunen van onze klanten strekt zich uit van de begindagen van ons bedrijf tot vandaag de dag.