Over ons

MCH is een zelfstandig, in Nederland gevestigd IT-bedrijf dat sinds 1986 adviseert en automatiseert voor de telecomindustrie.

 

We hebben de grote omwentelingen in onze markt meegemaakt. Want we adviseerden en automatiseerden al toen analoge telefonie nog de norm was en dat doen we nog steeds nu netwerken uit glasvezel bestaan en de samenleving steeds meer data gedreven is.

 

We waren er niet alleen bij; we hebben aan die ontwikkelingen mede vorm gegeven.

 

En daar zijn we trots op.

 

Onze oprichters begonnen in de vorige eeuw als pioniers, gericht op de nichemarkt van network inventory systemen. En dat pionieren zit ons in het bloed.

 

Onze uitgebreide ervaring en specifieke domeinkennis is essentieel, maar niet voldoende. Want door de spectaculaire toename van data en de noodzaak om de juiste antwoorden en inzichten uit die data te verkrijgen, is een innovatieve aanpak noodzakelijk. En dat is precies wat wij bieden, altijd met een vleugje Hollandse nuchterheid.

 

Want we vertellen niet alleen mooie verhalen, we bieden ook praktische, effectieve en duurzame oplossingen. Complex als het moet, simpel als het kan. Oplossingen die echt iets oplossen, die vragen voorzien van daadwerkelijke antwoorden en inzicht verschaffen in de complexe werkelijkheid van telecomnetwerken en -processen. Want hoe boeiend IT ook is, het is een middel en nooit een doel.

 

Meer weten? Neem contact met ons op! We delen onze kennis en ervaring graag, met elkaar, met onze partners en met onze klanten. Want wat heb je aan kennis en ervaring als je die niet deelt?

Onze klanten

 

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN BETEKENEN?

Rechtstreeks en persoonlijk contact vinden wij belangrijk! Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? We maken graag kennis!