Skip to main content

Wij ontwikkelen oplossingen voor de toekomst

Onze in-house softwareoplossingen zijn het resultaat van onze jarenlange ervaring met terugkerende uitdagingen in onze markt. Wij vernieuwen onze producten voortdurend om te voldoen aan de innovatieve normen van vandaag.</p>
<p>De behoefte van onze klanten om daadwerkelijk inzicht te hebben in het functioneren van complexe (data)netwerken, om BSS- en OSS-toepassingen te koppelen en te verenigen en om processen te verbeteren en te versnellen, hebben we vertaald naar een aantal praktische en hoogwaardige softwareoplossingen.

Onze eigen softwareproducten

Cloud contact center

Cloud Contact Center is de volgende stap in het leveren van een superieure klantervaring aan uw klanten door hen in staat te stellen de tools te gebruiken die ze nodig hebben om te gedijen in een steeds veranderende wereld.

Telescoop®

Met onze TeleScope®-softwaresuite heb je volledige transparantie en inzicht in alle bronnen en lagen van het netwerk.

GoEfficient

GoEfficient is een waardevolle aanvulling op uw efficiënte planningsstrategie en vereenvoudigt het beheer van uw bedrijfsprocessen, -activiteiten en -middelen.

Locatiemanager

De door ons ontwikkelde LocationManager, gebaseerd op TMF-standaarden, maakt locatiebeheer en klantlocatiebeheer in één oplossing mogelijk.

Krupto aansluiten

Een kader voor het beheer van IT-diensten dat het belang benadrukt van het afstemmen van IT-diensten op de behoeften van het bedrijf.

P2ALinker

De door ons ontwikkelde LocationManager, gebaseerd op TMF-standaarden, maakt locatiebeheer en klantlocatiebeheer in één oplossing mogelijk.

Hoe we kunnen helpen uw volgende project naar nieuwe hoogten te brengen