Skip to main content

Bekijk je netwerk

TeleScope®

Met onze TeleScope®-softwaresuite beschikt u over volledige transparantie en een duidelijk inzicht in alle bronnen en lagen van het netwerk.

TeleScope
TeleScope®

Analyse van de oorzaak en real-time impact op de service.

Ben je op zoek naar een netwerkinventarissysteem met bewezen kwaliteit? Met onze TeleScope®-softwaresuite beschikt u over volledige transparantie en een duidelijk inzicht in alle bronnen en lagen van het netwerk.

Als er een storing optreedt in het netwerk, garandeert TeleScope® een real-time analyse van de hoofdoorzaak van het probleem, zodat de impact op de service onmiddellijk kan worden bepaald. En voor geplande werkzaamheden helpt TeleScope® om tijdig inzicht te krijgen in welke diensten mogelijk worden beïnvloed.

TeleScope® geeft volledige transparantie in alle bronnen en lagen (actieve en passieve fysieke inventaris, virtuele verbindingen en services) van het netwerk.

Omdat MCH’s TeleScope® Inventory software gebaseerd is op gestandaardiseerde functiemodules, kan het breed worden toegepast en is het gemakkelijk schaalbaar. Met TeleScope® kunt u uw netwerk registreren en zinvolle inzichten krijgen in uw gegevens voor operationele gebruikers en specialisten.

Volledige transparantie
  • Door de gebruiker gedefinieerde configuratie van apparatuur, netwerk en diensten.
  • Effectieve serviceverzekering: oorzaak en impact op de service (kortere reparatietijd)
  • Capaciteitsplanning en (route)reserveringen (gepland, gebruikt en beschikbaar).
  • Koppeling met OSS/BSS-systemen.
Wat TeleScope® biedt

Netwerkinventarisatiesysteem op maat voor diensten, fysieke en logische bronnen.

Beheerder van fysieke en functionele middelen

Modelleert en beheert de gegevens van alle actieve en passieve apparaten in je netwerk. Dit biedt de mogelijkheid om verschillende categorieën van apparatuur te configureren volgens uw behoeften.

Logische resourcemanager

Beheert het logische model van een netwerk, van links, circuits tot subnetwerken. TeleScope® helpt u inzicht te krijgen in de levenscyclus van uw netwerk met de beschikbare statusovergangsgegevens en biedt handige grafische weergaven. Door deze module te combineren met de Physical Resource Manager, krijg je een totaaloverzicht van je netwerk en al zijn connectiviteit.

Servicebeheer

Definieer en configureer User Network Interface (UNI) en Virtual Connection (VC) diensten met alle bijbehorende attributen en parameters die samen kunnen worden gebruikt om een dienst aan een klant te leveren.

Krijg bruikbare inzichten in je diensten en netwerk door deze module te combineren met het onderliggende fysieke en logische platform.

Andere functionaliteiten

Andere functionaliteiten zijn IPv4- en IPv6-beheer, telefoonnummerbeheer, routebeheer, capaciteitsbeheer, kabelatchbeheer, query- en rapportbouwer.

TeleScope® is een netwerkinventarisatiesysteem op maat voor zowel diensten als fysieke en logische bronnen binnen een netwerk. Het TeleScope®-model is met name geschikt voor serviceproviders en netwerkoperators met eigen of ingekochte netwerkcapaciteit, kabelmaatschappijen en bedrijven met een eigen netwerk.

Onze eigen softwareproducten

Onze in-house softwareoplossingen zijn het resultaat van onze jarenlange ervaring met terugkerende uitdagingen in onze markt. Wij vernieuwen onze producten voortdurend om te voldoen aan de innovatieve normen van vandaag.

Laten we samen gaan bouwen