TeleScope®

Inzicht in uw netwerk

 

Storingsbron analyse & actuele service impact

Bent u op zoek naar een Netwerk Inventory Systeem met bewezen kwaliteit? Met onze TeleScope®-software suite hebt u volledige transparantie en inzicht in alle bronnen en lagen van het netwerk.

 

TeleScope® garandeert een real-time analyse van de bron bij eventuele storingen in het netwerk, zodat direct de service impact kan worden bepaald. Bij gepland werk helpt de registratie in TeleScope® om tijdig inzicht te krijgen in de mogelijke gevolgen voor te leveren diensten.

 

TeleScope® biedt u volledige transparantie van alle bronnen en lagen (actief en passieve fysieke middelen, virtuele verbindingen, services) van het netwerk:

 

  • Door de gebruiker gedefinieerde configuratie van apparatuur, netwerk en diensten.
  • Effectieve service assurance: oorzaak en services impact (verminderde reparatietijd)
  • Capaciteitsplanning en (route) reserveringen (gepland, gebruikt en beschikbaar).
  • Koppeling met OSS / BSS-systemen.

 

De TeleScope® Inventory software van MCH is breed toepasbaar en – door de opbouw uit losse gestandaardiseerde functiemodules – schaalbaar naar behoefte.

 

Met TeleScope® kunt u uw netwerk registreren om daadwerkelijk inzicht te krijgen in uw gegevens voor operationele gebruikers en specialisten.

 

wat TeleScope® biedt:

TeleScope® is een Netwerk Inventory systeem voor services, fysieke en logische bronnen binnen elk netwerk. TeleScope® heeft een model dat vooral geschikt is voor Service providers en Network Operators met eigen of aangekochte netwerkcapaciteit, kabelmaatschappijen en bedrijven met een eigen netwerk. De TeleScope® software-suite is opgebouwd uit een aantal functiemodules die naar behoefte kunnen worden ingezet en ingericht:

 

Fysieke en functionele resource manager:

Modelleert en beheert de gegevens van alle actieve en passieve apparaten binnen uw netwerk. Dit biedt de mogelijkheid om verschillende categorieën apparatuur te configureren om aan uw behoefte te voldoen.

 

Logical Resource Manager:

Beheert het logische model van een netwerk, variërend van links, circuits tot sub-netwerken. TeleScope® helpt u inzicht te krijgen in de levenscyclus van uw netwerk met de beschikbare statusovergangen en de handige grafische weergaven. Door dit te combineren met de Fysieke Resource Manager krijgt u een totaaloverzicht van uw netwerk en de connectiviteit.

 

Servicebeheer:

Laat u User Network Interfaces (UNI) en Virtual Connection (VC)-services definiëren en beheren met alle bijbehorende attributen en parameters, die samen kunnen worden gebruikt om services aan een klant te leveren.

 

Door deze module te combineren met het onderliggende fysieke en logische platform kijgt u bruikbare inzichten in de te leveren diensten.

 

Andere functionaliteiten zijn onder meer beheer van IPv4 en IPv6 adressen en telefoonnummers, routebeheer, capaciteitsbeheer, kabelpatchmanager, Query- en rapportagebouwer.

 


 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Contact
Oplossingen

Onze eigen softwareoplossingen zijn het resultaat van onze jarenlange ervaring met veel voorkomende uitdagingen in onze markt.

Consultancy

Onze ervaring in het helpen en ondersteunen van onze klanten strekt zich uit van de begindagen van ons bedrijf tot vandaag de dag.