Skip to main content
Milestone Achived

Effectieve oplossingen voor implementatie en integratie

Verschillende fasen van het innovatietraject.

Van ontwerp tot levering geven wij onze klanten een soepel pad door de verschillende fasen van het innovatietraject. We zorgen voor een vlekkeloze implementatie van oplossingen en naadloze integratie binnen een bestaand, vaak complex IT-landschap. Wij begrijpen als geen ander dat verandering en innovatie niet mogen leiden tot haperingen in de bedrijfsvoering.

Contacteer ons

Hoe we onze klanten helpen

Consultants van MCH hebben veel kennis van IT-landschappen en -architectuur en weten hun weg te vinden in veelgebruikte IT-raamwerken, zoals OSI en eTOM.

Ons doel is om uw systemen naadloos te integreren in het bestaande IT-landschap.

We begrijpen dat applicatie-integratie/migratie een complex proces en een grote investering is. Daarom hebben we onze diensten zo georganiseerd dat we eenvoudige oplossingen kunnen bieden die dit proces gemakkelijk, effectief en kostenefficiënt maken.

We implementeren en gebruiken al geïntegreerde oplossingen sinds 1986 en hebben bijgedragen aan het succes van vele uitgebreide migratie- en transformatieprogramma’s. Deze praktische ervaring zorgt ervoor dat we betere en efficiëntere bijdragen leveren aan uw integratieproces. We hebben een overzicht van het veld en begrijpen de implicaties van alle opties.

Om het leven gemakkelijker te maken, gebruiken we veelgebruikte en efficiënte, gebruiksvriendelijke technologieën.

Hoe we kunnen helpen uw volgende project naar nieuwe hoogten te brengen

Onze consultants zijn doorgewinterde IT-professionals met een grondige kennis van telecomnetwerken en -processen. Ze kennen de uitdagingen waar onze klanten voor staan en geven praktisch en concreet advies. Hun praktische technische ervaring betekent dat ze het beste advies kunnen geven en de klus ook echt kunnen klaren.

Laten we samen gaan bouwen