Skip to main content

Locatiemanager

De LocationManager, gebaseerd op TMF-standaarden, maakt locatiebeheer en klantlocatiebeheer in één oplossing mogelijk.

Location Manager
Locatiemanager

Alle sites en klantlocaties beheerd door één centrale opslagplaats.

De LocationManager, gebaseerd op TMF-standaarden, maakt locatiebeheer en klantlocatiebeheer in één oplossing mogelijk. Of je nu alleen een adres wilt valideren voor juridische of communicatiedoeleinden, of een volledige beschikbaarheidscontrole wilt uitvoeren voor te leveren diensten: met de LocationManager heb je altijd de juiste adresinformatie direct beschikbaar.

Voor klantlocaties in Nederland gebruikt de LocationManager de huidige objectregistratie in BAG 2.0. Omdat die registratie zeer nauwkeurig is, is de kwaliteit van de gegevens niet langer een uitdaging. Wijzigingen in de registratie in BAG 2.0 worden onmiddellijk verwerkt door de LocationManager, waardoor u verzekerd bent van up-to-date, uniforme adresinformatie voor gebruik in al uw systemen.

Volledige transparantie
  • Nauwkeurige gegevenskwaliteit
  • Accurate en up-to-date adresgegevens
  • Onmiddellijke toegang tot geografische gegevens
Wat Locatiemanager biedt

Maakt locatiebeheer en beheer van klantlocaties mogelijk in één oplossing.

Om Sites in kaart te brengen, kunnen zowel adressen als geografische locaties worden gebruikt om de exacte locatie te bepalen. De locaties van antennes, straatkasten en dergelijke kunnen worden geïdentificeerd met x/y-coördinaten en zichtbaar worden gemaakt op de kaart. Uw medewerkers hebben dus onmiddellijk toegang tot de juiste geografische gegevens. Dankzij de LocationManager behoort tijdverlies door zoeken en omrijden nu tot het verleden.

Locatie- en sitegegevens kunnen in uw systemen worden bekeken via REST API’s die TMF standaard definieert. Dit garandeert het gebruik van actuele, geldige en uniforme adres- en locatiegegevens in alle systemen binnen uw organisaties.

Oplossingen voor de toekomst ontwikkelen

Onze in-house softwareoplossingen zijn het resultaat van onze jarenlange ervaring met terugkerende uitdagingen in onze markt. Wij vernieuwen onze producten voortdurend om te voldoen aan de innovatieve normen van vandaag.

Laten we samen gaan bouwen