P2Alinker

XML-integratie van processen en applicaties

 

Onze P2ALinker software is een degelijke, eenvoudige oplossing voor uw complexe puzzel om uiteenlopende applicaties te integreren, zodat het delen van gegevens en communicatie tussen verschillende processen en daarmee uw IT-orkestratie mogelijk wordt.

 

Door onze jarenlange ervaring met IT-systemen begrijpen we het belang van informatie-uitwisseling tussen IT-systemen. De P2ALinker is ons antwoord op de vraag hoe die uitdaging het hoofd moet worden geboden.

 

WAT P2ALinker biedt:

P2ALinker brengt alle applicaties samen met een XML-interface. Onze adapters bieden de oplossing voor applicaties die geen XML ondersteunen.

 

P2ALinker zorgt voor het efficiƫnt ophalen en doorsturen van gegevens, waardoor het risico op fouten wordt verkleind en uw systemen altijd up-to-date zijn.

 

De P2ALinker stelt uw databases beschikbaar voor elk proces en de interfaces kunnen naar uw wensen worden aangepast. Bovendien zijn de licentiekosten van de P2ALinker-software afgestemd op uw bedrijf en kunnen ze per gebruik in rekening worden gebracht.

 


 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Contact
Oplossingen

Onze eigen softwareoplossingen zijn het resultaat van onze jarenlange ervaring met veel voorkomende uitdagingen in onze markt.

Consultancy

Onze ervaring in het helpen en ondersteunen van onze klanten strekt zich uit van de begindagen van ons bedrijf tot vandaag de dag.