Skip to main content

P2ALinker

Onze P2ALinker software is een robuuste, eenvoudige oplossing voor uw complexe puzzel van het integreren van ongelijksoortige applicaties, het mogelijk maken van het delen van gegevens en communicatie tussen verschillende processen en dus uw IT-orkestratie.

P2ALinker
P2ALinker

XML-integratie van processen en toepassingen.

P2ALinker brengt alle toepassingen samen via een XML-interface. Onze adapters bieden de oplossing voor toepassingen die geen XML ondersteunen.

P2ALinker zorgt voor het efficiënt ophalen en doorsturen van gegevens, waardoor de kans op fouten afneemt en uw systemen altijd up-to-date zijn.

De P2ALinker maakt uw databases beschikbaar voor elk proces en de interfaces kunnen worden aangepast aan uw behoeften. Bovendien zijn de licentiekosten van de P2ALinker software afgestemd op uw bedrijf en kunnen ze per gebruik in rekening worden gebracht.

Volledige transparantie
  • Efficiënt gegevens ophalen en doorsturen
  • Delen en communiceren van gegevens mogelijk maken
Wat P2ALinker biedt

Communicatie tussen verschillende processen en dus je IT-orkestratie.

Onze P2ALinker software is een solide, eenvoudige oplossing voor uw complexe puzzel van het integreren van ongelijksoortige applicaties, het mogelijk maken van het delen van gegevens en communicatie tussen verschillende processen en dus uw IT-orkestratie.

Door onze jarenlange ervaring met IT-systemen begrijpen we het belang van informatie-uitwisseling tussen IT-systemen. De P2ALinker is ons antwoord op de vraag hoe we die uitdaging kunnen overwinnen.

Onze eigen softwareproducten

Onze in-house softwareoplossingen zijn het resultaat van onze jarenlange ervaring met terugkerende uitdagingen in onze markt. Wij vernieuwen onze producten voortdurend om te voldoen aan de innovatieve normen van vandaag.

Laten we samen gaan bouwen