Skip to main content

Cloud Contact Center

Een compleet platform ter ondersteuning van multichannelcommunicatie tussen klanten en agents, geoptimaliseerd voor het smartphonetijdperk. Het biedt geavanceerde functionaliteit die verder gaat dan inkomende en uitgaande gesprekken.

Cloud Contact Center

Een robuust hulpmiddel voor communicatie

Klantervaring en -interactie is niet langer beperkt tot een callcenter waar agenten aan de telefoon zitten. MCH heeft de markt de afgelopen jaren zien evolueren, waarbij eindklanten een reeks diensten gebruiken, waaronder e-mail, IM en sociale media, om te communiceren met bedrijven. We zijn erin geslaagd om samen met onze technologiepartners een Cloud Contact Center-oplossing te ontwikkelen waarmee uw contactcenterklanten dit nieuwe tijdperk kunnen betreden.

Het voordeel van de cloud is dat de service op meerdere locaties kan worden uitgerold zonder hardwarekosten wanneer nieuwe functies worden uitgerold. Dit in combinatie met de concurrerende prijs van de service biedt een duidelijke financiële waarde voor uw klant en verhoogt uw potentiële inkomsten.

Belangrijkste kenmerken

  • Omnichannel-ondersteuning, analyses en chatbots met AI
  • Kosteneffectiviteit van de service
  • Flexibele en schaalbare optie op meerdere locaties zonder dat er extra hardware nodig is
Wat Cloud Contact Center biedt

Meerdere communicatiekanalen integreren in één platform voor naadloze klantinteracties.

Cloud Contact Center verwijst naar het proces van het combineren van meerdere bedrijfscommunicatiekanalen om klanten een naadloze ervaring te bieden. Dit kunnen kanalen zijn zoals e-mail, telefoon, chat, sociale media en meer. Door deze kanalen te verenigen, kunnen bedrijven hun klanten een efficiëntere en persoonlijkere ervaring bieden.

Onze eigen softwareproducten

Onze in-house softwareoplossingen zijn het resultaat van onze jarenlange ervaring met terugkerende uitdagingen in onze markt. Wij vernieuwen onze producten voortdurend om te voldoen aan de innovatieve normen van vandaag.

Laten we samen gaan bouwen