Analyse & advies

We werken met onze klanten samen in alle stadia van het transformatietraject, op weg naar verdergaande automatisering en digitalisering van de bedrijfsprocessen.

 

Een grondige analyse is cruciaal voor het slagen van zo’n traject. We verdiepen ons daarom eerst in de complexe processen van onze klanten om vervolgens een helder advies uit te brengen over een ​​kostenefficiënte en duurzame oplossing. Om de effectiviteit van de door ons geadviseerde oplossing in een vroeg stadium zichtbaar te maken, beginnen we vaak met een ‘proof of concept’.

 

Staat u aan het begin van een digitaliseringsproject? Lijden uw IT-systemen aan een Babylonische spraakverwarring? Bent u benieuwd naar de mogelijke valkuilen van een voorgenomen project? Neem contact met ons op!

 

Hoe we onze klanten helpen

MCH heeft meer dan 30 jaar ervaring met complexe IT-systemen rondom Telecom netwerken. We streven ernaar betrokken te raken in het beginstadium projecten, om een bijdrage te kunnen leveren aan een effectieve realisatie van gewenste veranderingen.

 

We automatiseren en digitaliseren om bedrijfsprocessen bij onze klanten te versnellen en te optimaliseren. Daarbij maken we dankbaar gebruik van onze niche-kennis in procesanalyse, functionele analyse en vergelijkbare gebieden.

 

We hebben gewerkt aan tal van digitale transformatieprojecten en ‘proofs of concept’, enkele recente voorbeelden zijn:

  • post-migratie datakwaliteit van geografisch gegevens van glasvezelkabels, voor een grote Telecom operator.
  • Geautomatiseerde reconciliatie van IT-systemen, voor een grote Telecom organisatie met complexe processen.
  • Digitalisering met AI en objectdetectie van geografische informatie, voor een grote Telecom operator.

 


 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Contact
Oplossingen

Onze eigen softwareoplossingen zijn het resultaat van onze jarenlange ervaring met veel voorkomende uitdagingen in onze markt.

Consultancy

Onze ervaring in het helpen en ondersteunen van onze klanten strekt zich uit van de begindagen van ons bedrijf tot vandaag de dag.